agregate balastiera
balastiera
pret nisip

Nisip 0-4mm

Nisipul este folosit in general la majoritatea lucrarilor de constructii si in special la producerea betonului si la tencuieli - se mai foloseste ca antiderapant iarna si in industria abrazivelor.

balastiera

Margaritar 4-8mm

Margaritar rocă sedimentară , provenită din sfărâmarea unor minerale, roci sau organisme. Spalate si sortate in intervalul 0-4 mm sunt cunoscute sub numele de margaritar sau pietris.

nisip bucuresti

Pietris 8-16mm

Pietrisul 8-16 mm este utilizat in constructii pentru fabricarea betonului, tratament de drumuri, terasamente, betoane de inalta performanta si este obtinut in balastiera prin spalarea si sortarea balastului.

piatra cariera

Pietris 16-31mm

Pietrisul 16-31 mm se foloseste la terasamente, pentru aleei, este obtinut prin spalarea si sortarea balastului prin sita de 16-31 mm. De asemenea este utilizat la fabricarea betonului de inalta calitate, pentru fose septice.

balastiera bucuresti

Refuz ciur 31-60mm sau 50-100mm

Piatra rocă sedimentară, provenită din sfărâmarea unor minerale, roci sau organisme. Sortate peste 31 mm sunt cunoscute sub numele de refuz de ciur.Este utilizat ca material de construcţie, tratament de drumuri etc.

cariere de piatra

Piatra sparta 0-33mm si 0-63mm

Piatra sparta si bruta este obtinuta prin concasare-sortare si prin puscare. Poate fi folosita la drum pavat cu piatră măruntă îndesată cu compresorul și de obicei impregnată cu gudron si alte materiale de legatura, beton stabilizat, mixturi asfaltice etc.

vanzare nisip bucuresti

Balast terasa 0-63mm

Balast optimizat este un amestec de pietriş cu nisip, de obicei de natură sedimentară utilizat în construcţii pentru terasamente,umplutură sau ca agregat pentru betoane. Coeficient maxim de compactare.

pret balast bucuresti

Balast concasat 0-63mm

Balast este un amestec de pietriş,nisip,liant, de obicei de natură sedimentară utilizat în construcţii pentru terasamente,umplutură.

transport nisip

Balast de rau 0-63mm

Agregate concasate rocă sedimentară, provenită din sfărâmarea unor minerale, roci sau organisme. Spalate, concasate si sortate. Sunt cunoscute sub numele de agregate concasate.