demolari

Demolari si excavatii

TRANS ANDRA oferă servicii de demolări și excavații în toate domeniile de activitate, industriale sau rezidențiale. Cu echipe bine pregătite și cu utilaje moderne, ne mândrim că putem duce la bun sfârșit orice lucrare în orice condiții. De asemenea luăm în serios reciclarea și protejarea mediului înconjurător prin folosirea deșeurilor rezultate din demolări în alte lucrări sau vor intra în procesul de concasare.

Pregătirea terenului pentru o construcție nouă

O construcție nouă va avea întotdeauna nevoie de un plan de excavație sau demolare în cazul că există deja un alt imbobil pe terenul respectiv, iar contractarea unei firme specializată în astfel de lucrări este indicată având în vedere complexitatea procesului. Din păcate în România acest pas foarte important este deseori neglijat de majoritatea constructorilor (industriali sau rezidențiali). Prin nepregătirea corespunzătoarea a solului, spre exemplu folosirea la terasamente a unui amestec de nisip și pietriș sau orice alt tip de agregate balastieră care nu sunt recomandate pentru astfel de lucrări, construcția în sine va avea de suferit pe termen mediu și lung.

Odată însă ce terenul va primi acest 'pansament' format din mai multe straturi tasate bine cu utilaje specifice, NUMAI atunci puteți începe construcția propriu zisă. Există mai multe tehnici ce se folosesc în această fază de demolare și excavație, însă dacă sunt efectuate de profesioniști vă vor scuti de foarte multe neplăceri pe viitor. Ca orice serviciu pe care îl oferim, luăm în serios întregul proces, de la demolare (în caz că este nevoie), transportarea deșeurilor la stația proprie de concasare pentru folosirea lor în alte scopuri, până la pregătirea în totalitate a suprafeței ce urmează a fi construită. Pentru orice tip de detalii sau consultanță referitoare la serviciul de excavații și demolări, va rugăm sunați la nr. de tel. 0727.763.179.