pamant vegetal

Pamant Vegetal

Serviciul de livrare pământ vegetal poate completa procesul de excavații și demolări. După ce s-a terminat cu aplicarea straturilor de agregate balastieră , pentru ca terenul să arate impecabil, putem adăuga încă un strat suplimentar de pământ vegetal.

Avantajele folosirii pământului vegetal

Pentru o dezvoltare corectă a gazonului, pomilor sau arbuștilor este necesară o calitate foarte bună a pământului pe care îl folosiți. Dacă solul d-voastră nu este fertil nu veți beneficia de sustantele nutritive din plante și în cel din urmă caz, terenul nu va arăta așa cum v-ați dorit. Pentru a evita orice fel de neplăceri este indicat că imediat ce ați terminat lucrările de excavații și demolări să continuați prin aplicarea unui strat consistent de pământ vegetal. Este posibil însă ca totul să vi să pară confuz, de ce mai am nevoie și de pământ? Evident este un proces opțional, dar cum poți aranja curtea unui imobil (rezidențial sau chiar industrial), fără a avea un minim de verdeață în jurul tău?

TRANS ANDRA livrare pământ vegetal

Că să vă putem oferi soluții complete, am decis în urma solicitărilor să începem și livrarea de pământ vegetal către partenerii noștri. Avantajele deja le știți cu toții, așa că tot ce vă rămâne de făcut este să ne contactați la tel. 0727.763.179 pentru a înregistra o comandă sau pur și simplu pentru a cere sfaturi sau informații sumplimentare despre amenajarea cu pământ vegetal.